Η ναυτιλία προσφέρει θέσεις εργασίας με προοπτικές

Η ναυτιλία προσφέρει θέσεις εργασίας με προοπτικές

Στις 13.07.2022 ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος  κος Γεώργιος Δ. Πατέρας   παρακάθισε σε Γεύμα Εργασίας  που παρέθεσε η ΕΕΝΜΑ  στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς προς τιμήν τηςΥφυπουργού  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  κα Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ κος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Αντιπρόεδρος ΝΕΕ & Γ.Γ Γραμματέας της ΕΕΝΜΑ κος Γεώργιος Αλεξανδράτος,  η Πρόεδρος WISTA HELLAS& Β Αντιπρόεδρος ΕΕΝΜΑ  κα Ελπινίκη  Πετράκη, ο Πρόεδρος του Propeller κος Κωστής Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του GreenAwardFoundation& του AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St’Nicholas κος  Δημήτρης Ματθαίου, η Εντεταλμένη Πολιτική Σύμβουλος Δήμου Πειραιά κα Ειρήνη Νταϊφά  και ο καθηγητής & Πρόεδρος Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιά κος  Στράτος Παπαδημητρίου.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στην κα Υφυπουργό ήταν θέματα στελέχωσης πλοίων και απασχόλησης ναυτικών,θέσεων εργασίας και προσέλκυσης νέων στο ναυτικό επάγγελμα καθώς και οι προοπτικές  για σταδιοδρομία σε επαγγέλματα του κλάδου της ναυτιλίας.

ΝΕΕ.gr