Νέα
   
  Ναυτιλιακά
HMEΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
20/2/2015

Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά με την γιορτή για την «Ημέρα Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού - Ημέρα Ναυτιλίας», που οργανώνεται με την επιμέλεια του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Η γιορτή αυτή αποτελεί θεσμό, ο οποίος καθιερώθηκε με την πρωτοβουλία των βασικών φορέων της Ναυτιλίας: την Πλοιοκτησία και την Ναυτεργασία και με την σύμπραξη της Πολιτείας.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εκδήλωση έχει θεσμοθετηθεί να πραγματοποιείται ανά διετία σε χρόνο ενδιάμεσο της Ναυτιλιακής Έκθεσης των Ποσειδωνίων.

Εφέτος το 2015, θα γιορταστεί στις 22 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, με επίσημη βραδινή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο «Inter-Continental».

‘Eχει καθιερωθεί η συμμετοχή να είναι έναντι αντιτίμου και με ευγενείς χορηγίες, (τραπέζι 10θέσιο € 2.300 & χορηγίες premium € 6.000, αργυρή € 10.000, χρυσή € 20.000), όπου το χρηματικό πλεόνασμα διατίθεται για τους σκοπούς της ναυτικής εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας και την ένθερμη στήριξη της γιορτής, που πέραν του ό,τι έχει καθιερωθεί σαν θεσμός για τη ναυτιλία, συνεισφέρει στην προβολή και αναγνώριση του ρόλου της.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΤΣΟΣ

Η υπογεγραμμένη επιστολή, στην οποία επισυνάπτεται ενημερωτικό για την διαδικασία χορηγιών, είναι διαθέσιμη εδώ
 
    :: Αποποίηση ευθυνών ::
   
   
   
  Αναζήτηση πληροφοριών
στην ιστοσελίδα
 
International Shipping - Life Blood of World Trade