Νέα
   
  Ναυτιλιακά
  Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας – 23 Σεπτεμβρίου, Athens Hilton
25/9/2009

Πραγματοποιήθηκε από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΝΕΕ) με την ουσιαστική στήριξη της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) στις 23/9/09 επίσημο Δείπνο στο ξενοδοχείο HILTON προς τιμή της μεγάλης Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το Δείπνο έγινε με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας – World Maritime Day».

Οι στόχοι της γιορτής κατά γενικότερη εκτίμηση επετεύχθησαν, δεδομένου ό,τι η επιδιωκόμενη συμμετοχή του κόσμου της Πλοιοκτησίας, των Τραπεζών και άλλων Οικονομικών φορέων ήταν εντυπωσιακή.

Η Πολιτεία επίσης ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δ. ΣΙΟΥΦΑ, νυν και τέως Υπουργούς, Βουλευτές και φυσικά τον ΥΕΝΑΝΠ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, εκπροσωπών την Κυβέρνηση. Το Λιμενικό Σώμα εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΕΝΤΖΕΠΕΡΗ και υψηλόβαθμους Αξιωματικούς.

Η οργάνωση γενικότερα χαρακτηρίστηκε ποιοτική και υψηλού βαθμού.

Κατά το Δείπνο έγινε απονομή τιμητικών Διακρίσεων σε εκλιπόντες Εφοπλιστές, τους ΓΕΩΡΓΙΟ Π. ΛΙΒΑΝΟ & ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΤΕΡΑ σε αναγνώριση του Εθνικού, Κοινωνικού και Παγκόσμιου Ανθρωπιστικού τους έργου.

Στην εκδήλωση τον λόγο πήραν οι κκ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΤΣΟΣ (Πρόεδρος ΝΕΕ), ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΟΥΦΑΣ (Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων), ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ (ΥΕΝΑΝΠ) & ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΝΙΑΜΗΣ (Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών).

Οι παρακάτω σύνδεσμοι οδηγούν στις ομιλίες των κ.κ. Δημήτρη Σιούφα, Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Αναστάση Παπαληγούρα, Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γεώργιου Γράτσου, Προέδρου Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Θεόδωρου Βενιάμη, Προέδρου Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.


Χαιρετισμός Προέδρου ΝΕΕ Γ.Γράτσου

Ομιλία Προέδρου Βουλής Δ.Σιούφα

Ομιλία ΥΕΝΑΝΠ Α.Παπαληγούρα

Ομιλία Προέδρου ΕΕΕ Θ.Βενιάμη

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση


 
    :: Αποποίηση ευθυνών ::
   
   
   
  Αναζήτηση πληροφοριών
στην ιστοσελίδα
 
International Shipping - Life Blood of World Trade