ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 29.11.2021 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 29.11.2021 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΕ

Στις 29 Νοεμβρίου  2021 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος συνάντηση με αντιπροσωπεία της Νιγηρίας, που επισκέφθηκε τη χώρα μας κατόπιν προσκλήσεως της εταιρείας Atlantic Bulk Carriers Management LTD .  Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Νιγηρίας ήταν ο Υπουργός Μεταφορών  κ. Rotini Amaechi, ενώ συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Πρέσβης της Νιγηρίας στην Ελλάδα κα Nimi Akinkugbe, ο Γ. Γ.  Ναυτιλίας και Μεταφορών κ. Victor  Ewache, ο Γεν. Διευθυντής Λιμένων κ. Bello Koko,  ο Γεν. Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Dr. Bashir Jamoh καθώς και άλλοι επίσημοι από τη Νιγηρία.

Από την πλευρά της Atlantic Bulk Carriers Management LTD συμμετείχαν ο Γεν. Διευθυντής  κ. Στέλιος Παπαδόπουλος  και Μέλος ΔΣ ΝΕΕ, ο κ. Α. Μητροφάνης Εκτελεστικός Διευθυντής  και ο Μ. Χαραλάμπους Διευθυντής Οικονομικού.

Στην αντιπροσωπεία του ΝΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΝΕΕ Δρ. Γεώργιο Δ. Πατέρα συμμετείχαν ο κ. Ιωάννης  Τριφύλλης Μέλος ΔΕ , η κα Αντωνία  Λουδάρου Μέλος ΔΣ ΝΕΕ, και οι Ναυτιλιακοί Σύμβουλοι Γεώργιος  Μπαρκάτσας, Μιχάλης  Σαρλής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα  θέματα μεταξύ των οποίων η πειρατεία, η εγκληματικότητα καθώς και η μη χαρτογράφηση  των λιμανιών της Νιγηρίας, με την Ελληνική  πλευρά  να τονίζει αφενός μεν την ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης των εν λόγω θεμάτων σε συνδυασμό με την διαθεσιμότητα και παροχή υπηρεσιών προς τα Ελληνικά πλοία που προσεγγίζουν τα λιμάνια της χώρας αφετέρου δε τις προοπτικές για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε εδώ:

 

 

ΝΕΕ.gr