1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting 25-26 Φεβρουαρίου 2022

Στις 25-26 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, το  οποίο  αποτελεί  εργαλείο συσπείρωσης  του κλάδου του Yachting και στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή  του πορεία.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν καταξιωμένοι επιχειρηματίες του χώρου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ακαδημαϊκοί που ανέλυσαν και έδωσαν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τον κλάδο του Yachting.

Το ΝΕΕ συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου με τον Πρόεδρό του Δρ Γεώργιο Δ. Πατέρα ο οποίος και βραβεύτηκε για την προσφορά  και το έργο του στον κλάδο, καθώς και με τον Αντιπρόεδρο του  κ. Γεώργιο Αλεξανδράτο ο οποίος  στην ομιλία του   αναφέρθηκε στις προκλήσεις και προοπτικές  του ελληνικού yachting,συμμετέχοντας στη σχετική συζήτηση για το μέλλον του yachting στην Ελλάδα.

Βράβευση του Προέδρου ΝΕΕ κ. Γ.Δ Πατέρα για την προσφορά και το έργο του στον κλάδου του  yachting  και στην ελληνική ναυτιλία.

 

Χαιρετισμός του Προέδρου ΝΕΕ  Δρ .  Γ.Δ Πατέρα για το μέλλον του ελληνικού yachting.

 

Ομιλία του Αντιπροέδρου ΝΕΕ κ. Γ. Αλεξανδράτου για τις προκλήσεις και προοπτικές του ελληνικού yachting.

 

 

ΝΕΕ.gr