Συμμετοχή ΝΕΕ – ΥΝΑΝΠ στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022

Συμμετοχή ΝΕΕ – ΥΝΑΝΠ στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022

Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΝΕΕ) συμμετείχε από κοινού  με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ) και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή  στην 86η ΔΕΘ. Την φετινή χρονιά τιμώμενη χώρα ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από  πλευράς του ΝΕΕ συμμετείχαν ο Πρόεδρός του κ. Γεώργιος Πατέρας μαζί με τον Προϊστάμενο Υπηρεσιών ΝΕΕ κ. Γεώργιο Μπαρκάτσα και την Τμηματάρχη Ναυτιλιακού Τμήματος  κα Μαριάννα Γεωργακοπούλου.

Στις διμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν  κατά την διάρκεια της Έκθεσης με σημαντικούς παράγοντες της ναυτιλίας ο Πρόεδρος του ΝΕΕ  είχε την ευκαιρία να προβάλει τις θέσεις και τις απόψεις του ΝΕΕ  πάνω σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ναυτιλία όπως η μετάβαση στην πράσινη ναυτιλία, η δημόσια ναυτική εκπαίδευση, η κρουαζιέρα και τα σκάφη αναψυχής, η δυναμική της νησιωτικότητας για την Ελλάδα και η προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα.

Επίσης μέσω της συμμετοχής του ΝΕΕ στη ΔΕΘ  προβλήθηκε το maritimehellas , το  πρώτο ναυτιλιακό cluster με σκοπό την προαγωγή και την εξωστρέφεια της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ 2022


ο Πρόεδρος ΝΕΕ κ. Γεώργιος  Πατέρας, η Τμηματάρχης ΝΕΕ κα Μαριάννα Γεωργακοπούλου, ο Προϊστάμενος Υπηρεσιών ΝΕΕ κ. Γεώργιος Μπαρκάτσας


Επίσκεψη Πρωθυπουργού στο περίπτερο ΥΝΑΝΠ-ΝΕΕ


Συζήτηση με θέμα την ναυτική εκπαίδευση


ο Πρόεδρος ΝΕΕ κ. Γ. Δ. Πατέρας με τον νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνης

Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρου στο περίπτερο ΝΕΕ-ΥΝΑΝΠ

ΝΕΕ.gr