2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting 17-18 Φεβρουαρίου 2023

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting 17-18 Φεβρουαρίου 2023

Το 2ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Φεβρουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο  Wyndham Grand Athens. Το Συνέδριο, διεξήχθη  κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος ,του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ,  του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, καθώς και του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας,  του Propeller Club, του ΠΣΕΠΕ και του Hellenic Association of Women.

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ναυτιλίας και του τουρισμού, επιχειρηματίες του χώρου και ακαδημαϊκοί, οι οποίοι  ανέλυσαν όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον κλάδο του yachting σήμερα. Το ΝΕΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του κ. Γεώργιος Δ. Πατέρας και ο Αντιπρόεδρος ΝΕΕ κ. Γιώργος Αλεξανδράτος. O  Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,  στην   ομιλία του  επικεντρώθηκε στη σημασία του yachting και ως επαγγελματικού κλάδου, αλλά και ως ιδιωτική δραστηριότητα αναψυχής, έκανε αναφορά στον μεγάλο αριθμό έλλειψης ναυτικών, ενώ επεσήμανε την ειδική πρωτοβουλία «authentic customer care» sustainable yachting, για την διατήρηση της ποιότητας και διατήρηση της αυθεντικότητας των ελληνικών προορισμών.

Την απονομή του βραβείου στον κ. Γιώργο Αναγνωστάκη στο πλαίσιο Υοung Generation Yacht Design έκανε  ο Πρόεδρος του ΝΕΕ, που στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Trinity Εvents και την BoatsAdvisor Hub&Events.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από το συνέδριο:

 

 

ΝΕΕ.gr