Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά. Οινούσσες 18 Ιουνίου 2022

Στο  όμορφο νησί των καραβοκύρηδων  στις Οινούσσες, πραγματοποιήθηκε η τρίτη ενότητα  των εκδηλώσεων με θέμα  »Για μια Ελλάδα  με μέλλον και

παιδιά» , το Σάββατο  18  Ιουνίου 2022.

Οι δημογραφικές  επισημάνσεις,  η συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στη δημιουργία οικογένειας, ο ρόλος της σωστής διατροφής και άσκησης στη γονιμότητα ήταν κάποια από τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

Οι  Καθηγητές  Ιατρικής κ. Χανιώτης Δημήτρης, και κ. Φραγκίσκος Χανιώτης, ο Καθηγητής του Χαροκόπειου κ. Αρναούτης Ιωάννης, η Σμήναρχος κ .Κ. Μιχοπούλου – διοίκηση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής o Εκπρόσωπος ΓΕΑ Ιπτάμενος-Σμήναρχος  κ. Γ. Μπεθάνης  ,μετέβησαν στο ακριτικό νησί με την κα  Δασκαλάκη για να περάσουν ένα  ηχηρό μήνυμα  για το μεγάλο μας θέμα το δημογραφικό.

Χαιρετισμούς απηυθύναν  ο Δήμαρχος Οινουσσών  κ. Δανιήλ, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΙΣΑ  κ. Πατούλης, η Προέδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Ζυγούρη, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρος Δήμας, ο Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ κ. Μαυρίκος, ο Εκπρόσωπος ΓΕΑ  Σμήναρχος-Ιπτάμενος  κ. Μπεθάνης  ενώ  γραπτώς χαιρέτισαν   ο Υφυπουργός Ναυτιλίας  κ .Κατσαφάδος, ο Υφυπουργός

Πολιτισμού -Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Πρόεδρος του  Ναυτικού Επιμελητηρίου της  Ελλάδος κ. Πατέρας, η  Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Νταιφά.

Διοργανωτές  η   Daskalakis congress & trv   και η   Επιστημονική

επιτροπή προώθησης  της Κρητικής διατροφής.

Tελέστηκε  υπό την αιγίδα  του Ναυτικού Επιμελητηρίου  της Ελλάδος, του Δήμου Οινουσσών, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, της ΕΛΔΕ, του ΠΣΕΠΕ.

ΝΕΕ.gr